maanantai 16. kesäkuuta 2014

Hema Show 14.-15.6.2014 Loimaalla

Hema Show oli mahtava kokemus. Fiilis oli kuin hyvällä kesälomareissulla - rentoa ja hauskaa. Samalla saimme mukavasti Asentajakiltaa ja kouluamme esiin. Suunnittelun, järjestelyt ja kaluston pakkaamisen teimme kaiken opiskelijoiden voimin. Kaikki sujui lähtökohtaisesti hyvin. Pieni vahinko kävi trailerin kanssa lähtötilanteessa, mutta mitään vaurioita emme saaneet aikaan... koulumme pihan ruusupuska tosin voi olla eri mieltä, mutta eiköhän sekin traumasta selviä.

Näyttelyalueella keli oli aluksi kovin kylmä ja toivoimme parasta, että aurinko näyttäytyy säätiedotuksen huonosta ennusteesta huolimatta. Purimme lastit nopeasti ja asettelimme autot ja varusteet näyttelyalueemme kupeeseen. Ainoastaan traileri vietiin kentän toiseen laitaan odottamaan. Näyttelyalueen avautuessa kansalle, aurinkokin alkoi paistaa ja sää lämpeni hieman.

Alueella oli useita myyntitelttoja ja yksityishenkilöiden tuomia näyttelyautoja, joten mielestäni näyttelytilamme oli mukavan edustava kun ottaa huomioon, että toimimme opiskelijavoimin ja budjettimme rajallinen. Motivaatiosta ja yrittämisestä kymppi+. :)

Yön vietimme aitoon amistyyliin autoissa. Kolme Tourneossa, yksi Omegassa ja yksi projektiautossa. Teltatkin meillä oli mukana, mutta kun sää äityi melkoisen kylmäksi yön korvilla, päätimme sujahtaa autoihin. Aamulla enemmän ja vähemmän virkeinä kävimme hakemassa huoltoasemalta aamupalaa ja kahvia... ;) klo 11 jälleen olimme valmiita näyttelypäivään.

Traileri odottamassa seuraavaa aamua talomme edessä, jolloin lähdimme Loimaalle koko porukan voimin.

Olemme juuri saaneet kamat purettua ja näyttelyalueen kuntoon ennen näyttelyn alkamista.

Alueella oli paljon näyttelyautoja piha-alueella ja sisällä. Taustalla näkyy lasten temmellyskenttä ja taitoajonäytösalue nauhalla rajattuna.




Reilumman kokoista kalustoa kunnioitettava rivistö, eivätkä edes mahtuneet tähän kuvaan.

Pin-up kisan osallistuja poseeraamassa automme rinnalla.

Jengimme ahtautuneena projektifiestaan.

Näyttelyn helmi... no siis minun sydämeni vienyt menopeli. ;)

Klassikoita, tuning, harrasteautoja...

Myös moottoripyöriä oli joka lähtöön.

Hifistelyä! Hyvin popitti.

Naisellisempaa tyyliä?

Retroa.

Pientä, raikasta ja pyöreää.



Herkku.

Taidokasta käsityötä. Kuljettaja/omistaja itse tehnyt lasikuidusta muotoilut ja maalannut efektit omin käsin!


Onnellisesti paluumatkalla Tampereelle.


Jekku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti