keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Papupaja siirtyy pian joululomalle

Viimeiset päivät ennen joulua olemme pyhittäneet hallin järjestelemiseen, viimeisten asiakastöiden loppuun saattamiseen ja kaiken pienen ylimääräisen pikkuhauskan tekemiseen.

Kiltahuoneeseen on alettu hahmottelemaan seinämaalauksia. Toisessa on tuloillaan siisti pääkallo, jossa sääriluiden paikoille on aseteltu männät kiertokankineen. Toiselle seinälle maalataan killan logo.

Minirellut ehdimme kitata, mutta ilmeisesti emme laittaneet riittävästi kovetinta, koska ne eivät ehtineet kovettua vielä. Huomenna niiden pitäisi päästä maalattaviksi, joten suotavaa olisi, että ehdimme ne hioa hyvin ennen sitä.

Hallissamme (kuten varmasti muissakin) on ollut pientä haastetta työkalujen päätymisessä omalle paikalleen suoritetun työn jälkeen. Tulostimme Ninan kanssa valokuvia työkaluista tulostettavalle tarra-arkille. Nina leikkasi ne sitten muotoon ja liimasimme työkalun paikalle. Lisäksi tulostin pari tekstitarraa, mutta niiden toimivuus on vähintäänkin kyseenalainen. Toivo elää kuitenkin.

Tänään on myös pikkujoulut, joissa tehdään pipareita, yhteistä puuhaa ja ehkä ilta sisältää jotain pieniä ylläreitäkin. Hahaa!









Milla suunnitteli ja kuvassa teippailee reunoja.




Jekku

Note to all: opiskelun ei tarvitse aina olla hiki päässä suoritettua pänttäämistä. Edellä mainitut asiat varmasti antavat eväitä yhteisöllisyyden, tiimissä tekemisen ja vaihtelevienkin työtehtävien suorittamisen puitteissa. Esim. automallin kokoaminen varmasti tuntuu ihan muulta kuin opiskelulta, mutta sisälsi a) erilaisten työvälineiden käyttöä, b) hitsaamista, c) kittaamista ja d) piakkoin kynäruiskun käytön harjoittelua. Oikein hyvää harjoitusta esimerkiksi minulle työvälineiden osalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti